Sprogimas

Kokie sportbačiai iš Levi‘s? Atrask naujausias tendencijas

Vieni juos mėgsta dėl klasikinės išvaizdos ir būdingų siūlių, kuriuos galima atpažinti iš pirmo žvilgsnio, kiti turi jiems silpnybę, nes, palyginti su konkurentų pasiūlymais, jie išsiskiria patvarumu, patogumu ir fasonų įvairove, tarp kurių kiekvienas džinsų mėgėjas gali lengvai rasti kažką sau.

Apie kokias kelnes kalbame?

Žinoma, apie legendinius Levi‘s, kurie yra atsparūs nuolat besikeičiančioms tendencijoms ir jau daugelį metų džiaugiasi nuolat augančiu entuziastų būriu. Nors dėl universalios išvaizdos juos lengva derinti prie bet kokio tipo avalynės, pastaruoju metu streetwear‘o tendencijų diktatoriai leido suprasti, kad Levi‘s ir sportbačiai yra karščiausias šio sezono derinys.

Kurie pasaulyje žinomų sporto prekės ženklų pasiūlymai sukurs madingą aprangą su laikui nepavaldžiais džinsais? Pagalbos apie populiariausius kedus paklausėme specialistų iš Sizeer - viena žinomiausių parduotuvių, kurioje rasi tiek naujausius (ir geidžiamiausius) sportbačius, tiek ir pasiteisinusią, niekada iš mados neišeinančią klasiką.

Levi’s 501 – Princesės Dianos ir Steve'o Jobso mėgstamiausi džinsai

Paprasta, laikui nepavaldi ir efektinga – taip trimis žodžiais galima apibūdinti Levi's 50 modelį, t.y. unisex džinsus, kurie sulaukė įspūdingo gerbėjų skaičiaus ne tik tarp tokių garsių asmenybių kaip Steve'as Jobsas, mėgęs juos nešioti su juodu golfu ir New Balance batais, arba princesė Diana, kuri propagavo madą juos derinti su kaubojiškais batais, bet ir tarp šimtų milijonų kitų žmonių iš viso pasaulio.

Iš kur kilo modelio populiarumas su daug savo versijų (įskaitant su trumpesnėmis, iškirptomis ir virš kulkšnies klešnėmis)? Dėl visko kaltas būdingas fasonas, kurio išskirtinis bruožas – „anti-fit“ kirpimas aplink sėdmenis, vidutinis juosmuo, tiesios klešnės iš kieto ir patvaraus džinso.

New Balance 327

Nuo tada, kai New Balance prekės ženklas pasauliui pristatė šį modelį prieš kelis mėnesius, pasaulis tiesiogine to žodžio prasme pašėlo dėl jų ir, atvirai kalbant, mūsų tai nė kiek nestebina. Jų originalus dizainas ir galimos spalvų versijos kelia įspūdį tiek vyriškose, tiek moteriškose versijose. Žemo profilio, su varstymo sistema modelis turi aulą iš zomšos, natūralios odos ir nailono derinio, o jo vidus išklotas minkštu, patogiai apgaubiamu tekstiliniu pamušalu. Šioje konstrukcijoje dėmesį neabejotinai patraukia dvisluoksnis padas iš amortizacinių putų ir protektoriaus su grioveliais, užtikrinantis puikų sukibimą su paviršiumi.

Neabejotinas šio modelio pranašumas yra tai, kad jo charakteringas, tačiau universalus dizainas sukuria neribotas stiliaus galimybes. Juos gali derinti tiek su Levi's 501 džinsais, tiek su trumpais džemperiais, tiek su grafiškais marškinėliais, trumpais marškinėliais su petnešėlėmis ar net prie elegantiškų marškinių – kiekvienoje versijoje gali pasikliauti WOW efektu!

Adidas Yeezy Boost 380

Jei mėgsti klasikinių džinsų tiesiomis klešnėmis ir madingiausių, modernų dizainą pristatančių sportbačių derinį, tai rinkinys, susidedantis iš 501 ir adidas Yeezy Boost 380, yra tiesiog sukurtas Tau.

Šie kedai – dar vienas repo legendos Kanye West ir vokiečių prekės ženklo bendradarbiavimo vaisius, kuris prasidėjo 2013 metais ir nuo to laiko nenutrūkstamai tęsiasi iki šiol, o Yeezy Boost sportbačiai kaskart išparduodami tikrai greitu tempu. Turint omenyje šios linijos projektų kokybę, stilių ir išskirtinumą, tai visai nenuostabu.

adidas Yeezy Boost 380 batai yra kultinis modelis, įtrauktas į daugelio sneakerhead‘ų svajonių sąrašą. Jų viršus pagamintas iš lengvos ir patvarios Primeknit medžiagos, o pėdas apgaubiantis pamušalas ir tamprus iš sintetinės medžiagos padas, išbaigtas kibiu protektoriumi, kiekvieną atstumą, įveiktą šiais sportbačiais, paverčia tikru malonumu. Be to, kuriant dizainą panaudota originali adidas prekės ženklo sistema – Boost, užtikrinanti aukščiausios klasės amortizaciją. Naujoji legendinio modelio versija taip pat praturtinta ant šoninių plokštėlių išdėliotomis žėrinčiomis detalėmis, kurios papildomai pabrėžia nežemišką Yeezy Boost 380 dizainą.

Dėmesio! Šis kedų modelis yra labai populiarus, todėl jei nori papildyti savo kolekciją, būtinai pasidomėk Sizeer – šiuo metu tai vienintelė parduotuvė, kurioje prieinami dydžiai (nuo 39 iki 48).


Tailor High Loose Jeans – back to the 90’s.


Tai moteriškas džinsų modelis, kurį neabejotinai pamėgs visos 90-ųjų mylėtojos, reguliariai bandančios pakartoti tuometines tendencijas su šiuolaikiniais drabužiais. Iš medvilnės ir liocelio derinio pagamintas dizainas su itin aukštu juosmeniu ir plačiomis klešnėmis yra vienas geidžiamiausių šio sezono stilių ne tik dėl to, kad neįsivaizduojamai pailgina kojas, bet ir dėl to, kad tai gražus pavyzdys tuo, kad vintažinis stilius gali atrodyti įspūdingai ir po 30 metų. Be to, jų papildomas pranašumas yra tai, kad jie pagaminti naudojant atsinaujinantį TENCEL audinį. Tvarumas, komfortas ir ekologiški sprendimai? Žinoma, kad taip!

Vans UA Old Skool

Džinsai ir leopardo raštas? Šis sprendimas visada yra gera idėja! Taigi, jei nori savo aprangai su plačiomis kelnėmis suteikti šiek tiek grobuoniškesnės išvaizdos, rinkis gyvūnų motyvus, pavyzdžiui, prieinamus ant Vans UA Old Skool moteriškų sportbačių.

Pasaulyje žinomo Kalifornijos prekės ženklo su varstymo sistema kedų modelis pagamintas iš patvarios tekstilės medžiagos (audeklas) ir natūralios odos derinio, o išskirtinę išvaizdą jam suteikia būdingos siūlės ir dekoratyvinės detalės žinomo bangos motyvo pavidalu. Batų vidus paminkštintas medžiaga, o visumą vainikuoja platforminis padas iš atsparios nutrynimamsi, vulkanizuotos, baltos gumos, kuri apatinėje pusėje išbaigta vaflių keptuvės protektoriumi.

Fila Electrove CB Wmn

Gera žinia visiems ugly shoes gerbėjams – šį sezoną gali (ir netgi privalai) juos derinti su džinsais, įkvėptais 90-ųjų stiliaus, pavyzdžiui, Levi's Tailor High Loose Jeans. Projektas, į kurį verta atkreipti dėmesį perkant kitus, yra Fila Electrove CB WMN kedus, t. y. masyvaus silueto, subtilių pastelinių spalvų modelis. Minėtas ugly shoes modelis pagamintas iš puikiai kvėpuojančios tekstilinės medžiagos ir sintetinės medžiagos, prailginančios medžiagos tvarumą, o klasikinė varstymo sistema leidžia optimaliai priderinti sportbačius pagal savo pageidavimus.

Sportbačių vidus turi malonų prisilietimui pamušalą, o visumą vainikuoja galingas, geometrinis padas iš sintetinės medžiagos, garantuojantis ne tik nepriekaištingą amortizaciją, bet ir puikų sukibimą, užtikrinantį tikslų žingsnį bet kokiomis sąlygomis.

Levi’s 511 Slim 5 Pocket – ne tik riedlentininkams

Vyriškas džinsų modelis, skirtas klasikinio Levi's stiliaus mėgėjams, kurį lydi preciziškas apdirbimas, patvarumas ir patogumas, kuris išlieka nepakitęs net ir labai intensyviai naudojant kelnes. Kelnės turi prigludusią kirpimą, tačiau tai nevaržo judesių laisvės, o visuma pagaminta iš medvilnės, poliamido ir elastano. 511 Slim 5 Pocket yra šiek tiek žemiau juosmens, o jiems būdingos dvisluoksnės kišenės iš galo.

Air Jordan 1

Jei savo gyvenime laikaisi principo „Ball is life” ir norėtum meilę krepšiniui įnešti į savo kasdienę aprangą, Tau tikrai bus malonu, kad, atsižvelgiant į naujausias tendencijas, deriname aptemptus džinsus, pvz. 511 Slim 5 Pocket su aukštais batais, tokiais kaip Air Jordan 1 Mid.

Beveik iš krepšinio aikštelės iškeltas klasikinį siluetą pristatantis modelis jau užkariavo daugelio old school mados entuziastų širdį, ką geriausiai liudija tai, kad Chicago Bulls legendos vardu pasirašyti batai išparduodami tiesiogine to žodžio prasme po kelių dienų po premjeros. Air Jordan 1 Mid skiriamasis ženklas yra aukštesnis, virš kulkšnies viršus pagamintas iš aukštos kokybės natūralios ir dirbtinės odos, kurių šonines plokšteles puošia Air Jordan logotipas ir legendinis Swoosh. Kedų viduje yra minkštas, medžiaginis pamušalas, o visuma sumontuota ant guminio pado, kuriame įrengta plika akimi nematoma amortizavimo sistema, paremta Air-Sole oro pagalve.

Ar smalsu, kokie kiti vyriški, moteriški ir vaikiški sportbačiai yra dabartiniame Sizeer pasiūlyme? Tada būtinai apsilankyk pas mus online arba parduotuvėje, turinčių daugiau nei 1500 (!) dizainų iš tokių prekės ženklų kaip adidas, Nike, New Balance, Puma, Reebok, Lacoste, Vans, Fila, Asics, Converse, Jordan ir Ellesse.

22-136

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode