Sprogimas

Kokybiškų produktų nuotraukų svarba e. prekybai

Šiandien vis daugiau vartotojų vertina patogų apsipirkimą internetu, kai nuo svajonių produkto skiria vos keli paspaudimai. Nors prekyba internetu yra greita ir paprasta, ji neturėtų būti siejama su lengviausiais keliais. Pirkėjai internetu nori kuo daugiau sužinoti apie produktą prieš jį įsigydami. Jie negali jo paliesti, bet gali gauti išsamią informaciją iš vaizdų. Kuo svarbios yra kokybiškos produktų nuotraukos el. prekybai?

Momentinė informacija

Žmonės yra vizualūs sutvėrimai. Tai viena iš priežasčių, kodėl išmanieji telefonai ir socialinės medijos yra tokie paplitę šiuolaikiniame amžiuje. Taip pat ir vaizdinė apsipirkimo patirtis yra svarbi interneto vartotojams. Kokybiškos e. prekybos nuotraukos yra pagrindinis traukos elementas, padedantis sudominti žmones produktu. Produkto nuotraukoje turėtų būti pateikiama svarbiausia informacija. Pavyzdžiui, dydis, spalva, paskirtis. Naudinga parodyti kelis gaminio kampus. Kai pirkėjui kyla klausimas, kaip atrodo kita gaminio pusė, jis mažiau pasitiki savo sprendimu pirkti.

Vaizdus galima bendrinti

Socialinių medijų pasaulyje dalijimasis tapo reikšmingu aspektu. Daugelis socialiai išprususių pirkėjų pasakoja apie pirkinius ir dalijasi patirtimi socialiniuose tinkluose. Jei jie dalijasi Jūsų nuotraukomis, prekės ženklas tampa labiau matomas. Bendrovės Gartner ataskaitose nurodoma, kad 74 % gyventojų, ieškodami informacijos apie pirkimo sprendimus, pasikliauja socialiniais tinklais. Tuo, kuo dalijasi, ką persiunčia ir pamini jų draugai. Niekas nesidalins tekstiniu produkto aprašymu. Tačiau tokios svetainės kaip Instagram puikiai tinka prekių nuotraukoms talpinti. Tai - nemokama reklama.

Grąžinimo rodiklio mažinimas

Viena dažniausių priežasčių, dėl kurių klientai grąžina gaminį, yra neatitikimas tarp nuotraukos ir realybės. Filtrai ir apšvietimas gali padėti sukurti puikias nuotraukas, bet jei tai pakeičia prekės išvaizdą, tai yra apgaulinga. Klientai, norėdami nuspręsti, kokį gaminį pirkti, pasitiki jo nuotraukomis. Itin svarbu tiksliai pavaizduoti dydį. Kartais tam gali prireikti kūrybiškesnių sprendimų. Tarkim, parodyti gaminio apimtį, palyginant su standartinio dydžio daiktu. Grąžinimo rodiklio mažinimą užtikrins eContent.Store ekspertai.

Profesionalus įvaizdis

Jūsų svetainė yra Jūsų e. prekybos verslo vitrina. Jūs neturite galimybės asmeniškai pasisveikinti su klientais ir įtikinti juos, kad esate ekspertas. Svetainės vaizdinė medžiaga sudaro pagrindą lankytojams susidaryti nuomonę apie įmonę. Vengdami dažniausiai daromų produktų nuotraukų klaidų užtikrinkite, kad svetainė atrodytų profesionaliai. Profesionalios nuotraukos rodo, kad į savo verslą žiūrite rimtai. Labiau tikėtina, kad vartotojai norės iš Jūsų pirkti, jei įrodysite, kad žinote, kaip profesionaliai valdyti savo verslą.

Kaip atrodo kokybiškos produktų nuotraukos?

Geros kokybės produktų vaizdai yra svarbūs, parduodant internetu. Jie yra fizinio produkto, kurį gaus klientas, atvaizdas. Toliau pateikiamos geros gairės, kokios turėtų būti kokybiškos produktų nuotraukos:

  • Produktų nuotraukos turi būti aiškios ir tinkamo dydžio. Geriausia, kad vaizdai būtų bent 72 dpi.
  • Parodykite gaminio paskirtį arba jį naudokite. Pavyzdžiui, jei parduodate drabužius, visada geriausia juos rodyti ant žmogaus kūno, o ne ant manekeno ar kaip plokščią maketą. Jei prekiaujate ne drabužiais, gaminį verta parodyti kontekste. Tarkim, jei prekiaujate namų apyvokos reikmenimis, produktą galima nufotografuoti svetainėje arba biure. Tai padeda vartotojui įsivaizduoti, kaip gaminys atrodys atkeliavęs į namus, ir suprasti jo dydį.
  • Būkite nuoseklūs. Visi vaizdai turi būti maždaug vienodo dydžio, tos pačios spalvos fone. Geriausia, kad fonas būtų baltas. Taip bus lengviau nuosekliai redaguoti fotografijas.
  • Turėkite daugiau nei vieną nuotrauką. Reikia nepamiršti, kad klientai gali būti niekada anksčiau nematę gaminio. Įsitikinkite, kad turite kelis produkto vaizdus iš kelių kampų, ir parodykite gaminio bruožus iš arti.

22-168a

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode