Sprogimas

Aštuonkojų čiuptuvų salotas pagal Vytarą Radzevičių

Jums reikės:

250 g „Deluxe“ aštuonkojų čiuptuvų

250 g vyšninių pomidorų

Šalotinių svogūnų

Krapų

Druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį

Aliejaus kepimui

Paruošimas:

Aštuonkojus atitirpinkite. Pirmiausia keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite supjaustytus pomidorus. Pakepinkite pamaišydami kelias minutes kol suminkštės. Šalotinius svogūnus smulkiai supjaustykite ir sudėkite į keptuvę su pomidorais. Pakepinkite kelias minutes. Apibarstykite druska, juodaisiais pipirais ir smulkintais krapais.

Kitoje keptuvėje įkaitintame aliejuje apskrudinkite atitirpusius aštuonkojų čiuptuvus. Juos taip pat pagardinkite pipirais ir druska. Dėkite į lėkštę, o kaip garnyrą patiekite paruoštus keptus pomidorus su salotomis. Skanaus!

UAB „Lidl Lietuva“ nuotr.

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode