Parama dėkojame




Sprogimas

Gaukite paskolą greitai ir lengvai

Reikalinga paskola? Metas pasinaudoti patikimų specialistų pasiūlymais, kurie padės išsirinkti sau tinkamiausias paskolų grąžinimo sąlygas pagal galimybes. Toliau skaitydami sužinosite, į ką svarbu atsižvelgti norint imti paskolą ir kokios yra realios paskolų išdavimo galimybės pagal skirtingus poreikius.

Paskolos privatiems asmenims

Dažniausiai susiduriama su tais atvejais, kai paskola imama būsto įsigijimui, taip pat įvairiam kitam nekilnojamam turtui. Būsto paskolų gali būti labai įvairių. Tai ir paskola būsto remontui, ir naujam būstui, ir namo statybai, kitoms reikmėms pagal poreikius.

Paprastai minimali būsto paskolos suma yra 20 000 Eur, palūkanų dydis – nuo 5 proc. Paskolą galima išsimokėti per 30 metų, dažniausiai sudaromi individualūs paskolų grąžinimo planai pagal kiekvieno finansines galimybes. Pasitarkite su specialistais, kad šie padėtų jums rasti tinkamiausią paskolų sprendimą. Užpildžius paskolos paraišką specialistai susisieks su jumis jau tą pačią dieną.

Paskolos verslo reikmėms

Kitas svarbus paskolos tipas yra paskola verslui. Ji įsigyjama tada, kai verslui reikalinga plėtra, kai norite pradėti naują verslą su dar palankesniu startu. Gavę paskolą verslui gerokai praplėsite savo vykdomą veiklą ir verslo sėkmę, kas su laiku atneša tik dar didesnes pajamas. Vadinasi, ir gautą paskolą ilgainiui grąžinti taps vis lengviau. Sprendimų verslo paskolų gavimui gali būti daug ir įvairių, nelygu, kokie jūsų poreikiai ir galimybės. Ją grąžinti galima pagal individualiai sudarytus grafikus.

Ką svarbu žinoti imant paskolą?

Imdami paskolas, gerai įvertinkite savo realias finansines galimybes, taip pat turėkite aiškią viziją ir lūkesčius. Jeigu tai paskola naujam būstui, apgalvokite viską labai nuodugniai ir įvertinkite ne tik dabarties, bet ir ateities poreikius, tam, kad vėliau netektų gailėtis ir nekiltų papildomų sunkumų keičiant būstą.

Visais paskolų gavimo ir išmokėjimo klausimais konsultacijas jums suteiks patyrę, profesionalūs ir paslaugus specialistai, galintys kiekvienu atveju rasti palankiausią paskolos sprendimą.

Daugiau apie paskolų gavimo sąlygas sužinosite: https://www.vilniauskreditounija.lt/

23-177

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode