Dėl atsivėrusios smegduobės Vilniuje ribojamas eismas

 Dėl penktadienį atsivėrusios smegduobės sostinės Žvėryno mikrorajone bus kelias dienas ribojamas eismas.

Vilniaus savivaldybė informavo, kad ties verslo centru „Green hall“, kur  šiandien atsivėrė smegduobė penktadienio pavakarę dar dirba įvairios gelbėjimo tarnybos. Aplinkinėje teritorijoje laikinai draudžiamas tiek transporto, tiek pėsčiųjų eismas.

Avarijos likvidavimo tarnybos praneša, kad darbai ir stebėsena vyks šventiniu laikotarpiu, iki antradienio, todėl transporto eismas bus draudžiamas Upės gatvės dalyje tarp Studentų ir G.Baravyko gatvių. Likvidavimo darbų zoną apvažiuoti bus galima Saltoniškių g., T. Narbuto g., Konstitucijos pr., ir G. Baravyko gatvėmis.

Gyventojai ir vairuotojai informuojami, kad  transporto ir pėsčiųjų eismas Studentų gatve yra draudžiamas - čia gyvenantys asmenys į savo namus gali patekti iš Saltoniškių gatvės pusės.

Vilniuje, Upės gatvėje, prie biuro „Barclays“ IT centro pastato, penktadienį trūkus vamzdžiams atsivėrė didelė smegduobė, vanduo užliejo vieną iš čia dirbusių statybininkų transporto priemonę, žmonės, pirminiais duomenimis, nenukentėjo. Avarijos priežastimi, pirminiais duomenimis, tapo toje vietoje vykdyti statybos darbai. Kaip pranešė „Vilniaus vandenys“, slėgis šiose linijose po avarijos nukrito itin greitai, o tai yra požymis, jog linijos buvo paveiktos išoriškai.

Vilnius, gruodžio 23 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode