Parama dėkojame




Nagų priežiūros ateitis: naujoviški produktai ir metodai, į kuriuos reikia atkreipti dėmesį

nagaiNagų priežiūra nuėjo ilgą kelią nuo bazinio nagų trumpinimo žirklutėmis ir paprasto nagų lakavimo. Pastaraisiais metais daugėja naujoviškų nagų produktų ir metodų, kurie žada pakelti mūsų nagų priežiūros rutiną į kitą, dar aukštesnį lygį. Nuo aukštųjų technologijų nagų priežiūros įrankių iki netoksiškų nagų lakų - nagų priežiūros ateitis atrodo nestovi vietoje. Šiame straipsnyje Nagudraugas.lt iš arčiau apžvelgia keletą įdomiausių naujų produktų ir metodų, kurie daro perversmą nagų priežiūros pramonėje.

 

  1. 1.Išmaniosios nagų priežiūros priemonės

Išmaniosios technologijos skverbiasi ir į grožio pasaulį, ne išimtis ir nagai. Viena novatoriškiausių rinkoje esančių nagų priemonių yra išmanusis nagų spausdintuvas, kuris, naudodamas specialią rašalinę technologiją, atspausdina dizainus ir raštus tiesiai ant nago. Šiais spausdintuvais galima sukurti sudėtingus raštus, kurių būtų neįmanoma sukurti rankomis, ir jie puikiai tinka kurti nestandartinius nagų piešinius ypatingoms progoms ar renginiams. Kita išmanioji nagų priemonė - nagų kamera, tai mažas prietaisas, kuris tvirtinamas prie išmaniojo telefono ir leidžia daryti nagų nuotraukas stambiu planu. Tai ypač naudinga tiems, kurie nori parodyti savo nagų meną arba patikrinti, ar nėra nagų pažeidimo ar infekcijos požymių.

  1. 2.Nagų serumai ir aliejai

Jau praėjo laikai, kai sveikiems nagams pasiekti reikėjo naudoti aštrius chemikalus. Ateityje nagų priežiūrai bus naudojami natūralūs, maitinantys ingredientai nagų sveikatai stiprinti. Vis labiau populiarėja nagų serumai ir aliejai, kurių sudėtyje yra tokių ingredientų kaip vitaminas E, biotinas ir keratinas, kurie stiprina ir maitina nagus. Kai kurių nagų serumų sudėtyje yra net CBD aliejaus, kuris pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, galinčiomis nuraminti sudirgusias odeles ir skatinti sveiką nagų augimą.

  1. 3.Netoksiški nagų lakai

Vis daugiau žmonių supranta apie galimai kenksmingas chemines medžiagas, esančias tradiciniuose nagų lakuose, pavyzdžiui, formaldehidą, tolueną ir dibutilftalatą. Todėl vis labiau populiarėja netoksiški nagų lakai. Šių lakų sudėtyje yra saugesnių, natūralesnių ingredientų ir nėra kenksmingų cheminių medžiagų. 

  1. 4.Nagų dailės lipdukai ir įvyniojimai

Tiems, kurie nori eksperimentuoti su nagų menu, bet neturi meninių įgūdžių ar kantrybės kurti sudėtingus raštus rankomis, nagų meno lipdukai ir apvyniojimai keičia žaidimo taisykles. Šių gaminių yra įvairių raštų ir modelių, juos galima lengvai klijuoti ant nago ir akimirksniu sukurti nagų dailę. 

  1. 5.Elektrinės nagų dildės

Elektrinės nagų dildės yra praktiškai privalomas daiktas tiems, kurie namuose nori pasiekti profesionalios kokybės nagų formavimo rezultatus. Šie įrankiai sukurti tiksliau nei tradicinės nagų dildės ir gali padėti pasiekti tobulą nagų formą ir ilgį žymiai greičiau. Elektrinės nagų dildės ypač naudingos tiems, kurių nagai stori arba kieti ir kuriuos sunku padailinti įprastinėmis nagų dildėmis.

  1. 6.Prispaudžiami nagai

Praėjo laikai, kai klijuoti dirbtiniai nagai atrodė akivaizdžiai netikri ir buvo linkę nukristi pačiu netinkamiausiu momentu. Prispaudžiami nagai yra naujovė dirbtinių nagų pasaulyje, todėl jie yra natūralesnė, patogesnė ir patvaresnė alternatyva tradiciniams dirbtiniams nagams. Prispaudžiami nagai gaminami iš lanksčios, patvarios medžiagos, kuri prisitaiko prie jūsų natūralių nagų formos ir gali būti lengvai uždedami ir nuimami namuose.

  1. 7.Įmerkiami pudriniai nagai

Įmerkiami pudros nagai yra populiari tradicinių akrilinių nagų alternatyva, nes jie užtikrina tokius pačius ilgalaikius ir patvarius rezultatus be aštrių cheminių medžiagų ir stipraus kvapo. Nagai pamerkiami į miltelius, kurie vėliau uždažomi specialiu viršutiniu sluoksniu. Taip sukuriamas kietas, ilgai išliekantis sluoksnis, kuris gali išsilaikyti iki keturių savaičių. Įmerkiami pudros nagai gali būti įvairių spalvų ir apdailos, todėl jie yra universalus pasirinkimas tiems, kurie nori mažai priežiūros reikalaujančio, bet stilingo nagų įvaizdžio.

  1. 8.LED ir UV nagų lempos

LED ir UV nagų lempos yra privalomos visiems, kurie mėgsta gelinį nagų lakavimą. Šios lempos skirtos geliniam lakui kietinti (arba džiovinti). LED nagų lempos yra energetiškai efektyvesnės nei UV lempos ir gelio laką gali sutvirtinti vos per 30 sekundžių ar dvi minutes. UV lempos laką kietina šiek tiek ilgiau, bet vis tiek yra populiarus pasirinkimas tiems, kurie namuose nori profesionalios kokybės gelinių nagų išvaizdos.

  1. 9.Manikiūras be vandens

Manikiūras be vandens - vis labiau populiarėjanti tendencija nagų priežiūros pramonėje, nes tai higieniškesnė ir ekologiškesnė tradicinio manikiūro alternatyva. Atliekant manikiūrą be vandens naudojami specialūs produktai ir metodai, kuriais nagai valomi, formuojami ir lakuojami nenaudojant vandens. Taip ne tik taupomas vanduo, bet ir mažėja infekcijos rizika, o manikiūras tampa tikslesnis ir efektyvesnis.

  1. 10.3D spausdintuvu atspausdinti nagai

3D spausdinimo technologija skinasi kelią į nagų dailės pasaulį, o rezultatai yra tiesiog nuostabūs. 3D spausdintuvu atspausdinti nagai - tai specialaus spausdintuvo pagalba sukurti sudėtingi raštai ir formos, kurias galima pritvirtinti prie nago, kad šis atrodytų unikaliai ir trauktų akį.  

Apibendrinant galima teigti, kad naujoviški produktai ir metodai skatina ir nagų meistrus nuolat tobulėti, domėtis technologijomis ir naujomis technikomis. Niekas nestovi vietoje, tad ir grožio pramonėje technologijos yra svarbios ir nuolat tobulinamos mūsų klientų ir meistrų pažangai!

23-18š

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode