Parama dėkojame




Dovanos Kalėdų proga: kuo šiemet nustebinsi artimuosius?

dovanos2Artėja gražiausios metų šventės – blizgančiais žaisliukais dabinasi parduotuvių vitrinos, namuose vėl kvepia mandarinais, cinamonu ir imbieriniais sausainiais. Su Kalėdinio laukimo džiugesiu ateina ir jaudulys: kokios dovanos Kalėdų proga laukia artimieji? Jeigu dar nenusprendėte, kuo pradžiuginsite artimuosius, ar dovaną planuojate pirkti paskutinę minutę, turime Jums idėją – dovanokite įspūdžius. Šuolis parašiutu, apsilankymas SPA ar gardi degustacinė vakarienė paliks daug didesnį įspūdį, nei besikaupiančių puodelių kolekcija. 

 

Nupirkti dovanas šeimos nariams, visiems bičiuliams ir artimiesiems – tikrai iššūkį kelianti užduotis. Šiais metais pabandykite į apsipirkinėjimą pažvelgti kitaip – visiems įteikite patirtis suteikiančias dovanas. Galbūt žinote, jog mylimiausio anūko svajonė – lenktynės? Tuomet puikiai tiks apsilankymas kartodrome. O gal pastebėjote, jog dukra domisi makiažu? Neprašausite padovanoję profesionalaus makiažo pamoką. Šios dovanos ne tik nustebins, bet ir privers nekantriai laukti įspūdžių kupinos dienos. 

dovanos1Kalėdinės dovanos visai šeimai

Norint ne tik maloniai nustebinti visą šeimą, bet ir sutaupyti, galite įteikti bendrą dovaną visai šeimai. Tokia kainuos daug mažiau, nei perkant visiems atskirus daiktus, o ir emocinė vertė bus didesnė. Bendra dovana turi ypatingą privalumą – kartu suburs artimuosius džiaugtis ir dalintis bendromis patirtimis. Kad būtų lengviau apsispręsti, kokios dovanos Kalėdų proga būtų tinkamiausios visai šeimai, pateikiame keletą idėjų. 

  • Savaitgalio poilsis. Nerastume žmogaus, kuris nenorėtų pailsėti ir bent retkarčiais atitrūkti nuo varginančios rutinos. Savaitgalio pabėgimas su SPA ar vandens pramogomis gali tapti puikia Kalėdine dovana, leidžiančia laiką smagiai praleisti kartu. Jauki nakvynė, viskas įskaičiuota maitinimas, atpalaiduojančios procedūros ar baseinai vaikams Jūsų laukia Lietuvos kurortuose: Palangoje, Druskininkuose, Birštone, Vilniuje, Kaune ar kitame miestelyje. Trumpos, bet smagios atostogos garantuotos!
  • Pažintinės ir poilsinės kelionės. Jei nuo kasdienybės norisi pabėgti kiek ilgėliau, galite dovanoti poilsines keliones, pavyzdžiui, į Turkiją, Egiptą, Kanarų salas. Čia net per Kalėdas šilta! O pasiilgusiems įdomių patirčių, puikiai tiks Madeira, Tailandas ar pažintinis turas po kitas egzotines kryptis. Kai galimybių tiek daug, puiki proga išbandyti kažką naujo! Jei pasirinksite poilsį su „viskas įskaičiuota“, atostogomis galėsite mėgautis be rūpesčių ir papildomų išlaidų. Galėsite mėgautis vietine šalies virtuve ir negalvoti apie maisto gaminimą viso poilsio metu. 
  • Pramogos šeimai. Ypatingai vaikus sužavėsianti kalėdinė dovana – vandens pramogos ar nuotykių parkai po atviru dangumi. Tiek vienu, tiek kitu atveju laukia galybė įspūdžių ir puiki proga visiems kartu praleisti laiką. Visai šeimai puikiai tiks ir pabėgimo/galvosūkių kambariai ar net pasivažinėjimas kartingais. Daug juoko ir įspūdžių suteikiantys komandiniai žaidimai gali tapti puikia idėja, kaip kartu švęsti Kalėdas ar net Naujų metų dieną.
  • Šventinė vakarienė. Kalėdos dažnai asocijuojasi su tam tikrai skoniais, kvapais ar patiekalais, tad abejingų nepaliksianti dovana bus susijusi su kokybišku ir gardžiu maistu. Degustacinė vakarienė, popietė blyninėje, apsilankymas desertinėje – ieškokite pačių tikriausių kalėdinių skonių, kurie pateisins net didžiausių gurmanų poreikius. Dar viena puiki idėja, galinti suburti visą šeimą kartu – kalėdinių meduolių gamybos dirbtuvėlės. Tarsi šventiniai nykštukai galėsite triūsti kepyklėlėje ir pasigaminti pačius gardžiausius sausainius ir meduolius. 

kaledosKą Kalėdų proga dovanosime bičiuliams?

Ieškote, ką Kalėdų proga palikti draugams po eglute, tačiau nenorite banalių idėjų? Dovanokite pramogas ir malonius potyrius! Gerai dovanai nereikia daug išlaidų.

Jei dovana skirta mylimajai, draugei ar kitai brangiai damai, pagalvokite, kokie moters, kuriai ieškote dovanos, hobiai? Apsilankymas SPA ar masažo salone bus universali dovana sužavėsianti bet kuri moterį. Įvairūs kūno ritualai, grožio ir sveikatingumo procedūros, pirtys ir saunos – visai tai padės atsipalaiduoti ir naujuosius pasitikti su nauja energija. 

Jei dovana skirta broliui, draugui, mylimajam ar kitam brangiam vyrui, nudžiuginkite jį originalia Kalėdų staigmena. Dovanų kuponas aktyviai pramogai, pavyzdžiui, skrydis parasparniu, šuolis parašiutu, pasivažinėjimas kartingais ar apsilankymas wake parke gali suteikti galybę naujų įspūdžių! Ne paslaptis, jog vyrai mėgsta skaniai pavalgyti, tad gardi degustacinė vakarienė ar apsilankymas desertinėje taip pat maloniai pradžiugins. 

Svarbiausia, jog ieškodami dovanos brangiam žmogui, nepamirštume, jog svarbiau su emocija įteikta miela smulkmena, nei daug kainuojantys, dažnai nepraktiški, daiktai. Gražiausioms metų šventėms ruoškitės nepamiršdami ir savęs – tarp rūpesčių ir „sudėtingų misijų“ į prekybos centrą dovanų, pasilepinkite ir patys, pajuskite šventinį džiugesį smulkmenose. 

23-284




 

 

 

 

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode