Marcinkevičius




Švarus ir estetiškas fasadas: ieškome profesionalų pagalbos


Dažnam iš mūsų valymo paslaugos atrodo paprastas ir daug žinių nereikalaujantis darbas. Vis tik tenka pripažinti dulkių sluoksnis, ne vietoje išmėtyti daiktai ar neplautų puodelių stirtos tiek namuose, tiek biure blaško dėmesį ir trukdo susikaupti darbui. Kai valymo paslaugos reikalingos didesniems darbams atlikti, sakykim fasadų valymui, tuomet be profesionalų pagalbos tikrai neišsiversime. Taigi, ką reikėtų žinoti renkantis tinkamą kokybiškas valymo paslaugas teikiančią įmonę?

 

 

Profesionalus patalpų, aplinkos, fasadų valymas reikalauja atitinkamų žinių kaip kokybiškai atlikti valymo darbus, norint pasiekti geriausio rezultato. Ne ką mažiau svarbi ir kokybiška bei novatoriška technika. Rinkdamiesi valymo paslaugas teikiančią įmonę norime bedrauti su specialistais, jau turinčiais nemažą patirtį savo teikiamų paslaugų srityje. Vilniuje, Vilkpedės g. 8 įsikūrusi įmonė „Top clean“ jau gyvuoja nuo 1998 metų. Be centrinės būstinės dar veikia ir šios įmonės padalinys Kaune. Tačiau „Top clean“ vien šiais didžiaisiais miestais neapsiriboja. Jie siūlo platų valymo paslaugų spektrą įvairaus pobūdžio klientams visoje Lietuvoje.

Viena iš šios įmonės teikiamų valymo paslaugų yra ir fasadų valymas. Fasadai valomi nuo purvo, grafiti, samanų, kerpių augimo, paukščių išmatų, rūdžių, druskų ir kt. Plovimo darbai atliekami bet kokiame aukštyje ir net sunkiai pasiekiamose vietose. Priklausomai nuo fasado tipo ir užterštumo, valymas gali būti skirstomas į keletą karegorijų. Esant dideliam užterštumui, plaunama pasitelkus aušto spaudimo įrangą. Esant lengvam užterštumui pasitelkiamas anglies filtru filtruotas ir jonizuotas vanduo. Taip pat paviršiai, norint pasiekti igalaikį rezultatą, gali būti valomi ne tik mechaniniu būdu, bet ir dezinfekuojami chemijos pagalba.

Didelis „Top clean“ privalumas – nuolatinė valymo darbus atliekančių darbuotojų kontrolė. Valytojų darbą objektuose prižiūri ir koordinuoja kokybės inspektoriai. Todėl kientas gali jaustis užtikrintas dėl teikiamų paslaugų kokybės.

Džiugu, jog įmonės vadovai pasirūpino ir naudojamų valymo priemonių kokybe. Naudojamos tik sertifikuotos, sveikatos ir saugumo reikalavimus atitinkančios priemonės ir inventorius.

Reklama:TopClean.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode